Voldemort: Origins of the hier

I will release a review in english soon!

Se hela filmen längst ner i inlägget, jag har även lagt in en trailer för filmen.

OBS! detta är en fan film gjord av fans för fans och har ingen relation till Warner Brothers eller J.K. Rowling

Igår släpptes youtube filmen om Voldermort, filmen är gjord av fans och inte relaterad till warner bothers eller J.K. Rowling men har fått tillstånd att göra filmen, dock inte utan problem, filmen blev först stoppad av Warner brothers för upphovsrätts intrång, men Tryangel (skaparna av filmen) och Warner Brothers kom överäns och till lät filmen att skapas och släppas.

Filmen är fint filmat men faller kort på historien, formatet är en till backa blick under ett förhör hos ryska aurorna (magisk version av polis) under inflytandet av veritaserum (serum som gör att att man talar sanning).

I tillbaka blickarna får man se när Tom Riddle gick i skolan tillsammans med de tre andra arvtagaren till respektive hus, beskrivet ur Grisha Mclaggens, Gryffindors arvtagares, vy.

De beskriver också vad Voldemort gjorde första tiden efter skolan med fokus på mordet på Hepziba Smith, vilket finns med i Harry Potter och halvblods prinsen.

Även om det var ett viktigt event i början av Voldemorts resa till att bli mörkrets herre hade jag hellre sätt en film som fokuserade mer på hans bakrund och uppväxt, då det saknas i de officiella filmerna, men warner brothers och J.K. kanske inte gick med på det och kanske vill göra en egen film om det, man kan ju alltid hoppas i alla fall. Det finns uppenbart en förfrågan av fansen att veta mer om mörkret herre.

den får betyg 2 av 5

trailer :

hela filmen

#harrypotter #review #youtube #movie

Recent Review
New Posts
Archive
Tags
Inga taggar än.
Follow me
  • YouTube
  • Facebook
  • Official IG
  • Personal IG
RSS Feed